АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

55-ГОДИШЕН ЮБИЛЕЙ ЩЕ ПРАЗНУВА ЛЕКОАТЛЕТИЧЕСКАТА ЩАФЕТА ПО СЛУЧАЙ 3 МАРТ – ОСВОБОЖДЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ

Лекоатлетическата щафета в чест на Националния празник на България/ Снимка Община Сливен
19.02.2019 / 12:03

За пореден 55-и път сливенският ученически спорт ще излезе по градските улици, за да стартира лекоатлетическата щафета в чест на Националния празник на България.

И тази година спортната проява ще се проведе в три възрастови групи. Това са момичета и момчета от 5-7 клас, юноши и девойки, 8-10 клас и 11-12 клас. Броят на участниците в отбора са 8, разделени по 4 момичета и момчета. Стартът на първата възрастова група ще бъде даден в 11 ч. на 3 март 2019 г. на пл. „Хаджи Димитър“, пред входа на Съдебната палата. Трасето продължава по бул. „Цар Освободител“ и продължава надясно по бул.“Цар Симеон“, по ул. „Генерал Скобелев“, в посока полицията, включване по ул. „Великокняжевска“, а финалът е пл. „Хаджи Димитър“.

Регламент за участие е изпратен до всички училища и е публикуван на сайта на РУО – Сливен http://ruo-sliven.org/rioup/index/zauchiteli.htm

Награждаването на победителите ще се състои в 12 ч. на площада.

Община Сливен е осигурила индивидуални награди за всеки един участник в училищен отбор, а за победителите от първо до трето място купи и спортни якета.

Организатори са Община Сливен, Детски комплекс – Сливен и АСК по лека атлетика в Сливен.

Пресслужба на община Сливен

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев