АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

КМЕТЪТ СТЕФАН РАДЕВ ОТКРИ РЕМОНТИРАНИЯ СТАДИОН В СЕЛО МЛАДОВО

Стефан Радев
25.03.2019 / 08:04

Кметът Стефан Радев откри ремонтирания стадион в село Младово. Теренът, който е общинска собственост, се намира в южната част на селото. При откриване на съоръжението Радев пожела много успех на местния футболен клуб Левски 2018 Младово, който е с официална регистрация от септември 2018 г.

„Убеден съм, че този стадион ще се превърне в притегателно място за младите хора от селото, за осмисляне на тяхното време с нещо, което е много важно за развитието на всеки млад човек, а именно спорта. Младово е едно от най-футболните населени места и съм убеден, че тук отново ще бъде арена на много положителни емоции за всички жители на Младово. Благодаря на всички, които са допринесли да се случи всичко това. Много работа е свършена. Честито на всички младовци, на добър час“, каза кметът.

От своя страна кметът на селото Димка Славова благодари на всички, включили се в обновяването на стадиона.

„Благодаря на кмета на общината, затова че безрезервно даде картбланш да се случват нещата на този прекрасен общински терен и винаги е бил съпричастен с проблемите, които се налагаше да решаваме със съдействието на общината“, посочи Славова.

Ремонтът на стадиона стартира през септември миналата година. Изградена е ограда от всички страни, като са поставени и нови входни врати. Съблекалните вътре са изцяло ремонтирани, сменена е и дограмата. Направен е и нов покрив. Съоръжението разполага с нови 420 места.

В ремонта и поддръжката на стадиона се включиха много доброволци, жители на Младово, както и дарители.

Пресслужба на община Сливен

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев