АГЕНЦИЯ СЛИВЕН - Адрес: Гр. Сливен, ул. "Ген. Драгомиров" № 4, вх. А, телефони за връзка: 044 580 132; 0886 43 89 12, e-mail: agency@sliven.net, e-mail: agencia_sliven@abv.bg

КМЕТЪТ МИЛЕВ СЕ СРЕЩНА С ДИРЕКТОРИ НА ДЕТСКИ ЗАВЕДЕНИЯ

срещата днес
14.03.2013 / 18:50

Работна среща с директорите на всички детски градини на територията на Сливен проведоха днес кметът на община Сливен Кольо Милев и заместник-кметът по „Хуманитарни дейности” Иван Славов.

Наболели и трупани с времето проблеми бяха дискутирани по време на срещата - възможностите за въвеждане на делегирани бюджети в детските градини, въвеждането на единни критерии и правила по разходването на средствата за всяка детска градина, както и прозрачност по отношение на бюджетните сметки по параграфи.

Кметът Милев се ангажира още да осигури външна охрана и осветление на всички детски заведения, а също така и до края на годината да се извърши ремонт на всички детски кухни намиращи се в сградите им.

Следващата работна среща на директорите на детски градини в Сливен с местното ръководство ще се проведе април месец в сградата на общинска администрация.

 
 

Copyright © 2008-2016 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Анна Вълева | Програмиране и SEO от Христо Друмев