АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

ОБЩИНАТА С ПРЕДЛОЖЕНИЕ КЪМ РЕСТОРАНТЬОРСКИЯ И ХОТЕЛИЕРСКИЯ БИЗНЕС В СЛИВЕН

Предложение
15.02.2019 / 15:37

Във връзка с насърчаване развитието на туризма и услугите в региона, Община Сливен отправя молба за съдействие към собствениците и управителите на хотели, ресторанти, заведения за хранене и развлечения, производители на автентични местни продукти. Намерението е да се състави база данни за посочените обекти с цел реклама, промотиране на регионално, национално и международно ниво, включване в информационни мрежи, електронни приложения и други. Желаещите да представят себе си и да се включат в тази база данни е необходимо само да изпратят:

- наименование и местоположение на обекта

- контакти, интернет страница, регистрация в социални мрежи

- описание на предлаганите услуги (например: капацитет; места; легла; екстри; кулинарен профил; типични, регионални или автентични продукти и всякаква информация, която представителят счита за значима и интересна)

- снимки (с добро качество), представящи обекта, негови прилежащи площи, продуктите, услугите и други.

Община Сливен предоставя възможност за безплатно фотографско заснемане с професионален апарат в случай, че това представлява трудност за желаещата страна.

За всяко използване на информацията от така съставената база данни ще бъде искано съгласието на посоченото лице за контакт или представител. При съвместни, тематични, кампанийни или други инициативи също ще се спазва принципа на добросъвестно партньорство със споделен интерес и най-вече в името на по-доброто развитие на туризма и услугите.

Моля, изпращайте информация на следния адрес:

Лице за контакт: Антон Дечев - 044 611 123, 0878184049

Е-mail:tourism.sliven@gmail.com

http://infotourism.sliven.bg

Пресслужба на община Сливен

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев