АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

СХЕМАТА Е ЕДНА И СЪЩА: КАКВО СТАВА ВЪВ ФРАНЦИЯ?

Какво става във Франция?
03.07.2023 / 09:58

Същото, каквото и в САЩ през 2020 г. Тогава белият полицай Дерек уби чернокожия Джордж и движението "Блек лайвс метер", организирано няколко години по-рано, заля с насилие страната. Бяха ограбвани магазини, бяха запалвани коли и сгради, бяха унижавани бели американци - съобщенията за убийства на бели бяха отричани. В Щатите настъпи хаос, който с "победата" на Байдън приключи като с магическа пръчка.

Моля Бог да ми прости, ако греша, но аз не повярвах в "убийството" на чернокожия Джордж Флойд. И досега си мисля, че беше кьорфишек - като изборната победа на "демократите".

Същото в момента се случва във Франция. Бял полицай е убил младия алжирец Нахел, начаса избухват "спонтанни" бунтове, бушува насилие, палят се коли, магазини, административни сгради - кметства, пощи, белите французи - истинското, коренното население на Франция, правнуците на гордите гали - треперят и не смеят да излязат от домовете си. Разбира се, насилниците, стига да пожелаят, ще ги сгащят и там. Ако пожелаят, ще ги изколят. Ако пожелаят - и ще ги изнасилят преди да им теглят ножа.

Ако пожелаят - или ако някой им нареди! Този, който организира "спонтанните протести". Този, който организира хаоса. Този, който действа по една и съща схема, без грам въображение. Този, комуто не пука, че идентичната схема го демаскира. Този, който в момента е достатъчно силен и не се бои, че ще бъде разобличен. Този, който може по всяко време да запуши устата на разобличението.

Този, който от десетилетия пълни Европа с милиони мигранти и им дава повече права, отколкото на европейците.

Засега целта е коренното френско население да се държи в шах. Да се всява паника сред него. И ми се струва, че Макрон не е чужд на организацията на този хаос.

Скоро ще гледаме коленичили французи да се извиняват на арабите и негрите, че някога са ги колонизирали. А най-вече да си посипват главите с пепел, че са приели Африка да стъпи на френския бряг.

Някога я наричаха la douce France, le plus beau royaume au monde ( най-хубавото кралство на света ). Сега я наричат "Хексагонът". Самите бели французи, потомците на Версенжеторикс, Луи Свети, Жана д'Арк, Анри дьо ла Рошжаклен. Тези, които вече се чувстват застрашен дивеч в собствената си страна. Емигранти, втора ръка население в родината си. Ловният сезон за цялата бяла раса е в разгара си.

Казвам "французи", но половината от тези, които още носят френски имена - са метиси.

Говорят ли нещо символите на френската слава, които изброих по-горе - на беснеещите черни тълпи? Историята на цивилизацията се изтрива пред очите ни.

През изминалата нощ бесовете са извършили атентат срещу дома на кмет на парижко предградие. Ранено е семейството му. Рубикон е преминат. "Протестът" се превръща в кървава вакханалия.

Но кажете ми - това е важно - ако, според френския закон, полицията има право да стреля по шофьор, неподчинил се на заповед да спре, тогава за какво е този "протест"? Смъртта на младия алжирец в такъв случай е трагична последица от собственото му решение да игнорира закона. Последица от помпаното у араби и негри грамадно самочувствие, че черните пришълци стоят над европейските закони. Че тези закони важат само за белите - предвидените за изтребление жители на планетата.

Ако цел на "протеста" е да се отнемат всички права на полицията, защо тогава съществува тази полиция?

Не, "протестът", прерастващ в дивашко завоевание, е част от тоталната война срещу бялата цивилизация. Срещу държавните институции. Срещу самото понятие "държавност".

Франция загива, българи! Но ние няма да се тюхкаме за нея. Имаме си по-важни дертове. Французите, които познавам, не ми вдъхват ни най-малко състрадание. Оглупяла, оеснафяла, изпедерастяла, опошлена, лицемерна, импрегнирана с фалш нация. Птицеферма за скопени петли. Какво създаде напоследък Франция в областта на културата? Та нали продължава по навик да ни се представя за културното сърце на Европа? Каква велика творба сътвори това сърце? И защити ли великите достояния на миналото си?

Не, тя се примири с изгарянето на "Парижката Света Богородица" - своята емблема, своя културен паспорт. И подло се отказа да разследва това чудовищно посегателство. Сега осветява в цветовете на Украйна Айфеловата кула.

Всъщност френска нация отдавна няма. Гибелта на "най-цивилизованата европейска страна" започна с "Великата френска революция" и с фалшивата демокрация, в чийто знаменосец се превърна тая страна. Демокрацията на банките. Сега сме свидетели на последните гърчове на първата африканска колония на европейския континент.

Нека бъде така! Френският дух се изчерпа и сега нежно подухва на арабите!

"Плачете за Париж, столицата на разврата...!

Плачете, филантропи!"

Милена Върбанова

svobodnoslovo.eu

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев