АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

КОСТАДИНОВ: ЗАЩО СЕГА НЕ ГОВОРЯТ ЗА ТОВА, ЧЕ ВЪЗРАЖДАНЕ Е ПРОАМЕРИКАНСКА ПАРТИЯ?

Костадин Костадинов
03.07.2023 / 14:16

В петъчната "Панорама" по БНТ водещият Бойко Василев, в желанието си да получи за пореден път наградата за журналистически слугинаж "Блюдолизец Храбър", зададе невероятно сервилен въпрос. Той запита американския посланик следното - "заслужава ли третата по големина партия в България вашият коментар".

Какъвто и отговор да беше очаквал обаче Василев, определено не беше този, който последва. Мъртън заяви следното - "председателят на Възраждане очевидно е човек, който обича страната си, и е много ревностен".

Сега искам да припомня думите на руската посланичка отпреди няколко месеца, когато тя каза, че ако беше българска гражданка, би гласувала за Възраждане, защото аз защитавам българските интереси.

Тогава т.нар. демократична общност изригна като вулкан - ето, щом руската посланичка говори така за Възраждане, значи тази партия е проруска.

В този ред на мисли съм учуден от сегашното оглушително мълчание сред родните фашодемократи - защо сега не говорят за това, че Възраждане е проамериканска партия?

Възраждане е последователно защитаваща интересите на България организация, и това се вижда и отбелязва безпристрастно от всички.

Лошото е, че качеството да си безпристрастен е присъщо само на свободните хора. Платените сервилни слуги никога няма да го разберат.

Ето защо подобни моменти на откровеност в техните господари винаги ще ги хвърлят в тежко недоумение.

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев