АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

СТРАХИЛ АНГЕЛОВ: Т.НАР. "ПРЕЗИДЕНТ" НА УКРАЙНА ЩЕ ПОСЕТИ ТАГАРЕВ И ДЕНКОВ. НЕ БЪЛГАРИЯ!

Страхил Ангелов
05.07.2023 / 12:37

Тези двамата не представляват Родината ми. Те са наместници на колонизатора и узурпатори на властта, затова и не говорят и действат от името на България и българския народ. В този смисъл визитата на сламеното човече от Киев има частен характер и не трябва да се разглежда сериозно! В този ред на мисли, Володимир (или както там се изписва името му на развален руски) не е добре дошъл, защото и той не представлява украинския народ, а шепа наемни главорези и военнопрестъпници, което е различно.

Не намирам по-смислено послание към лицето Зеленски от превода на написаното от невидимата ръка на стената, който старозаветния пророк Даниил прочита за самозабравилият се Валтасар, осквернител на Свещените златни съдове от Соломоновия Храм, а именно: "Претеглен си на везните и си преценен като недостатъчен, Бог е преброил дните на царството ти и ги е свършил."

Само и този да не си остане тук при другите дезертьори по Черноморието и АЗ да плащам и неговият "курорт"! Да иде да проси другаде - тук няма нищо за него!

Страхил Ангелов

https://svobodnoslovo.eu/komentar/tnar-prezident-na-ukrayna-koyato-otdavna-ne-e-darzhava-v-istinskiya-smisal-na-dumata-a-proekt-shte-poseti-tagarev-i-denkov-ne-balgariya/112736

 

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев