АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

КОСТАДИНОВ: ЕВРОАНТЛАТИЧЕСКИЯТ ПРЕХОД НА СТРАНАТА ЗАВЪРШИ, ОТКАКТО ДОЙДОХА НА ВЛАСТ ГЕРБ, ПП-ДБ

Костадин Костадинов
13.07.2023 / 15:59

За първи път представителите на опозицията няма да имат абсолютно никакви позиции в управлението на комисиите в парламента, посочи лидерът на „Възраждане“

България се фашизира през последните няколко месеца. Евроантлатическият преход на страната завърши, откакто дойдоха на власт ГЕРБ, ПП-ДБ. "Възраждане" няма да участва. ГЕРБ са повече мафия, отколкото партия. Който сее ветрове, жъне бури. Тука има много престъпници, които погазват закона и Конституцията, ние ще се погрижим те да си платят. Това заяви по време на брифинг в НС Костадин Костадинов, председател на "Възраждане", предаде Новини.бг.

Станахме свидетели на две безпрецедентни неща в новата история на българския парламент – първото е , че за първи път представителите на опозицията няма да имат абсолютно никакви позиции в управлението на комисиите в парламента, второто е, че евроатлантическият преход завърши“, каза още той.

Като най-голямата опозиционна политическа група ще продължаваме да водим борбата за оставане на остатъците от демокрацията в българския парламент“, допълни Костадинов.

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев