АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

ЧИТАТЕЛИ НА “ГЛАСОВЕ”: КАРАИБРАХИМ ВИКА НА МАНОЛ "БЕЗРОДНИК"!

Румен Радев - Терзиев
17.07.2023 / 15:51

Васил Терзиев: Румен Радев е безродник и нихилист. Той е мегафон на чужда държава: "Безродници" и "нихилисти" са онези, които милеят за чужди държави и им се кланят и слугуват; които слагат чужди флагове на ФБ профилите си и на реверите си; които са отделили повече пари за чуждите, отколкото за своите!"; "Перфектен пример за кризисен PR. Сега ще има надпревара кой вдясно ще е по-анти Румен Радев за кметските избори"; "Радев, браво, само така! Сред народа и за народа!%: безкомпромисният народен анализ в рубриката ни "Вашите гласове". Ако коментарът ви не е сред тях, не се отчайвайте. Ако коментарът ви е изтрит, формулирайте го по друг начин и запазете добрия тон! Публикуваме коментарите на нашите анонимни читатели без редакторска намеса.

Мина

Радев се яви на два мажоритарни избора на национално ниво и ги спечели. Ти ще се явиш само за София. Ще те видим колко са ти повярвали. Човек, който с лекота се отказа от семейството си дали може да обича родина, народ?

Георги Димитров

Безродници и нихилисти в България са само натовските козяшки подлоги и евроджендърските содомити. Но аз Ви питам, господин кандидат-кмете, в коя държава тия утайки не са безродници и нихилисти, диваци и фашистки варвари?

няма по долно и отвратително нещо от ДБ/ПП подлога

Първо, безродници и нихилисти са били дедите на този суляк, които са слугували на КГБ и заради такива като тях десетки българи са избити по концлагерите. Тогава да обичаш България е било престъпление срещу комунистическия интернационализъм. Сега този, като виден представител на жълтопаветниците, е типичен пример за безродник и нихилист. Такъв, който мрази българите, които обичат страната си и са срещу фашисткия евроатлантизъм. Подлоги на чужди държави, които са на власт благодарение единствено на преврата, организиран от Посолството, които принудиха ГЕРБ доброволно да даде властта на тях, защото бяха наденали въжето на шията на Боко, и той вече само слушка и няма претенции. Съюзиха се с другите най-големи безродници от ДПС, които тридесет години слугуват на чужди интереси и работят срещу България. Затова е срамно той да използва такива думи. Като е толкова отворен, да направи едно участие в избори срещу Радев, да види какъв ще му е резултата. На хората у нас им се гади точно от подобни персони - олицетворение на най-отвратителното от миналия режим и в момента олицетворение от най-отвратителното от сегашния - но то е нормално, защото такива екземпляри не се променят с поколения, а само паразитират върху тялото на българската нация. Да се обединяват всички останали партии, коалиции, сдружения и изобщо граждани срещу това козяшко творение, докато не са почнали откритите репресии, и да се разкарват. Защото за тях схемата е ясна - те да живеят с далавери до гроб, народът да тъне в мизерия и да мре в чужди войни, а 5 000 армия на НАТО у нас да им пази властта, за да не ги помете народа. За тях това е "патриотизъм". ДА живее РОЖЕН на пук на всички национални предатели. Нека това знаме всеки ден боде очите им и разкъсва продажните им и предателски душици.

ЗИП

Просто е невероятно какъв уникално красив автогол си вкараха ПП-ДБ с тази кандидатура на човека , чиято цяла рода е била във висшите ешелони на ДС. Темата "ДС" а най-сакралната за СДС и неговите производни от 1989г насам. Не симпатизирам на Лили Вилков, но ще отвее Терзиев, кат куцо пиле домат. Страшен съспенс за София се заформя. Григорова също ще вземе бая гласове ако се кандидатира....

Куци Коньов

"Безродници" и "нихилисти" са онези, които милеят за чужди държави и им се кланят и слугуват; които слагат чужди флагове на ФБ профилите си и на реверите си; които са отделили повече пари за чуждите, отколкото за своите! Да напомням ли, например, за Карловското наводнение, DMS благотворителността, капачките за линейки и прочие гаври с българите... Та "безродници" и "нихилисти" са точно ПП-ДБ и другарят Терзиев. Първо, това не го е писал той, а някой ПР от ПП-ДБ, личи си по стила. Второ, лицето е милионер, но събира дарения за предизборната си кампания, вместо да я плати от своя джоб. Трето, щом ще правим елементарни сметки как другите харчат пари, да попитам "Какво може да се направи с парите, които ще бъдат изхарчени за лъскавата предизборна кампания на Терзиев?" Или "Колко Грипена можеше да си купим с парите за 16-те хартиени американски изтребителчета?" Или колко медицински хеликоптера? Колко детски болници можехме да построим? А ако не купувахме "четири пъти по-евтин американски газ", колко пари щяхме да спестим от посредници, и за какво друго можехме да ги похарчим? И прочие въпроси към съсипниците от ПП-ДБ, ГЕРБ и ДПС. Да не захващам и темата с милионите безвъзмездна военна помощ, с която да се убиват човеци...

Копо

Това все едно Караибрахим да вика на Манол безродник. Ама нормално - когато НАТО и Брюксел са ти родина, българите са ти безродници и нихилисти .

Любомир Русев

Перфектен пример за кризисен PR. Сега ще има надпревара кой вдясно ще е по-анти Румен Радев за кметските избори.

Супер Гофър

Поне Радев се нарежда до истински държавни лидери, а не до продажници и родоотстъпници, опитващи се да ни заличат с користни цели.

Радев,

браво, само така! Сред народа и за народа!

Така е

Който милее за България е рубладжия. България престана да е държава. Сега е територия. Скоро ще престане да е и територия. Тогава ще сте победили рубладжиите.

Защита на българите

ГЛАСОВЕ !!!! ЩЕ ПОПИТАТЕ ЛИ ХИМИКА И БОКО КОГА УСРАЙНАТА ЩЕ ВЪРНЕ БРЕНДО И ЗАЩО ИМА БЪЛГАРИ В САЙТА МИРОТВОРЕЦ !!!!!

За настъпващия фашизъм

трябваше да се заговори отдавна - имаше много признаци за това, че неолиберализмът на практика преминава в неолиберален фашизъм, в глобален тоталитаризъм. Това е и идеологията, и реалната практика на глобалния финансов капитал. Дребните му клакьори, които го поддържат срещу заплащане, тук са навсякъде - в медии, в образование и, разбира се, в политиката. Да си "соросоид", както обикновено тук биват наричани, не е никак безобидно, защото всъщност си проводник на глобален тоталитаризъм. Ако тръгнеш от крайно ляво, със сигурност ще установиш, че си се оказал в ултрадясно.

Cicero

Всеки нефелник вече се оправдава само с "Русия". Оставка, клоуни!

https://glasove.com/intervyuta/chitateli-na-glasove-karaibrahim-vika-na-manol-bezrodnik

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев