АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

ЗАМЕСТНИК-ОБЛАСТНИЯТ УПРАВИТЕЛ АНТОНИЙ АНДОНОВ ВЗЕ УЧАСТИЕ В РИТУАЛА ПО ПОВОД 186 Г.ОТ РОЖДЕНИЕТО НА ВАСИЛ ЛЕВСКИ

Антоний Андонов по време на ритуала-поклонение вчера
19.07.2023 / 11:46

Заместник-областният управител Антоний Андонов бе сред официалните лица на тържествения ритуал-поклоннеие по повод 186-та годишнина от рождението на Васил Левски в Сливен.

Церемонията пред паметника на Васил Левски на едноименния сливенски площад започна с вечерна проверка на почетния караул от Военно формирование 22220 и рецитал на възпитаниците на театрална формация „Летящите хора“ при ПХГ „Дамян Дамянов“.

Венци и цветя на признателност пред паметника на Апостола бяха поднесени от името на кмета на община Сливен Стефан Радев, областния управител Минчо Афузов, евродепутата Асим Адемов, сливенските депутати Десислава Танева, Мария Белова, Татяна Султанова и Климент Шопов, от председателя на Общински съвет Сливен Димитър Митев и общински съветници, началника на Центъра за подготовка на специалисти, директора на Областната дирекция на МВР, както и от представители на политически сили, военнопатриотични и обществени организации, ученици и граждани.

Церемонията завърши с традиционния залп в памет на Васил Левски, произведен от участниците в регионалния клуб „Традиция“, които взеха участие в ритуала като почетна стража и факлоносци пред паметника на Апостола.

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев