АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

ПОРЕДНА СПОРТНА ПЛОЩАДКА В СЛИВЕН – ОБЕКТ НА ВАНДАЛИЗЪМ

Vandalizum
16.08.2023 / 22:32

Още една спортна площадка в Сливен се превърна в обект на вандалска проява. За това съобщиха от Общинско предприятие „Озеленяване и гробищни паркове“. Този път става въпрос за комбинираното спортно съоръжение в двора на бившето училище „Хаджи Димитър“ в кв. „Клуцохор“. В сградата на бившето училище Общината изгради два социални центъра, които функционират от 2020 г. Спортната площадка е предназначена за нуждите на потребителите в двата центъра - за дейности на открито, спорт и развлечение.

Това не е първата вандалска проява по съоръжението, посочиха още от общинското предприятие. В началото на май т.г., след вандалски набези, се наложи възстановяване на всички елементи – кошове за баскетбол, футболни вратички, кошчета за отпадъци, оградно съоръжение.

Община Сливен използва случая и отново апелира гражданите да пазят съоръженията за обществено ползване, да почистват след себе си и да изхвърлят опаковките на продуктите, които консумират на предназначените за това места. При нередности могат да сигнализират на дежурния телефон на Общината.

Пресслужба на община Сливен

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев