АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

КОЙ И ЗАЩО ИСКА БЪЛГАРИ ДА НЕНАВИЖДАТ БЪЛГАРИ? ВЪЗМОЖНА ЛИ Е ГРАЖДАНСКА ВОЙНА У НАС?

Иван Спирдонов
22.08.2023 / 09:08

У нас все по-грубо и целенасочено се налага неистова омраза между цели части от обществото. Това вече е очевадно. Искат да ни докарат до гражданска война. Искат напълно да досъсипят и малкото останало от държавата България и от българското общество. И много заблудени наши братя и сестри се връзват на тези внушения.

Как се разрастват разделението и омразата?

Особено в София и няколко големи града понятията "Ганьо", "селянин"и "простак" вече се подразбират като "русофил", "путинист", "патрЕот", "комунист" и са определение за ВРАГ, за човек, който е вреден и опасен за прогреса и развитието.

Втълпява се, че всеки, който е за глобализацията, либералните ценности, Европа и САЩ, е прогресивен, модерен, умен, красив, успял, богат и преди всичко МЛАД! И той е носител на абсолютната истина,той е последна инстанция в определянето на правилно и неправилно, добро и зло, хубаво и лошо!

Всеки, който разсъждава по-консервативно, усеща се българин и български патриот, подкрепя Русия, православен е, не иска джендъри, глобализация и еднополови бракове, е част от "селско-путинистката сган".

За "прогресивните и модерните" това са тъпи "селски пръчки", бедни, нещастни, ретроградни, необразовани русороби… които все за някаква родина България говорят, играят хоро и се радват на някакви смешни национални знамена.

Същите "ганьовци", според "младите и модерните", са абсолютно и безвъзвратно заблудени,нищо не знаят, нищо не разбират и нямат право нито на мнение, нито дори на живот, ненужни са на бъдещето.

Групата на "младите и прогресивните" все по-неистово трябва да ненавижда групата на тъпите консервативни селяни и всякак трябва да ги мачка, гони и маргинализира.

Няма нищо странно в това.

Голяма част от имащите се за "прогресивни" отдавна са болни от "английската проказа". Тази епидемия се разраства от години у нас.я Част от симптомите и е ограничеността на мисловните процеси. Колкото и "умните и красивите" да се имат за умни и красиви, английската проказа ги кара да мислят само в материални категории, а на мислещия само в материални категории "човек" не му е нужно абстрактно мислене. Той остава на нивото на децата - на образно предметното мислене. Затова и е способен да дели света само на добър и лош, на черен и бял, като, разбира се, всичко е абсолютно субективно. Така болният от английска болест вижда във всички, които не са като него селяни, путинисти, руснаци, ВРАГОВЕ. Така му е вменила пропагандата и той, поради пълната си невъзможност да мисли абстрактно, не поставя под въпрос истинността на казаното от медиите. С такива "прокажени" е заселен отдавна целият запад. За съжаление и много българи вече са същите, предимно в столицата и в няколко големи града. Те се подиграват на миналото, смятат, че трябва да градят някакъв нов свят, а миналото трябва да бъде забравено, забранено и унищожено. Изобщо не осъзнават, че проказата ги е превърнала в същински зомбита.

Случаят с паметника на съветската армия, хуленето по роженското знаме и лозунгите за смяна на националния празник са само нюанси от голямата картина.

Целта на цялата операция вероятно е разпалването на гражданска война и тотално унищожение на българското и на българщината, унищожение на всякаква духовност, нормалност, историческа памет и традиции и превръщането на "тази територия" в заселен с безрасови, безполови, безродни, безбожни, безобразни и бездушни орки резерват.

Болните от английска проказа трябва да са санкюлотите на "революцията". В тази борба са впрегнати десетки платени от чужбина НПО-та и медии. Политиците са оперативните работници.

Ако "планът" успее само след 10 год. Българите с българско самосъзнание ще са пренебрежимо малцинство, ако изобщо останат такива. И днес значителна част от "прозападните умни и красиви" - тези предимно в столицата, в столичните медии, държавни и частни структури говорят на смешен англо-български диалект. При тях мисленето е напълно колективизирано, както речника, тежненията и желанията им, подобно на мисленето в квартална организация на ранния съветски комсомол. Те почти не споменават понятието България. Пътувайки някъде казват тръгнах от София или връщам се в София. Географски субект за тях е София, а не България. И това е така, защото им е втълпено, че понятието "България" е приоритет на тъпите и необразовани "путинисти" и "патрЕоти", а София - на "умните и прогресивните".

Използва се прастарата технология divide et impera - разделяй и владей.

Целта е да ни сбият, да се лее кръв, да се мачкаме едни други. И като нищо ще ни сбият. Ще ни наложат една Guerra di tutti contro tutti - война на всички срещу всички.

Основни пропагандни рупори като бТВ са впрегнати в нажежаването на напрежението. Водещите в споменатата "медия" постоянно говорят за МОЧА, "руска намеса" и се подиграват с всички национални традиции и ценности.

Кому е изгодно това? Кой има интерес от доунищожението ни?

Всъщност, в досъсипването на България и българите има желязна логика, от гледна точка на западните "началници". Ние останахме единственото общество в ЕС (може би заедно с Унгария и частично с Полша) в което никакви либерални сатанизми не победиха. Затова и има логика в това да ни мачкат.

Какво ще постигнат?

Ще намалее още и още населението, ще се леят реки от кръв, ще има взрив от омраза, ярост и мъка. Останалите живи ще живеят в тотален страх и ще се кланят пред всеки господар. Това е целта. И днес демоноидите от Лондон и Вашингтон изпадат в оргазъм от новините за още и още реки от кръв в Украйна, мастурбират с мисълта за още и още смърт, кръв и ужаси. Разбира се, това е алегория, но новите малтусианци наистина се борят всячески за контрол над населението, самоповярвали си, че цялата човешка популация е тяхно стадо домашен добитък.

В този дух не съм учуден, че налагат и у нас тази омраза и искат и тук реки от кръв! Знаят, че само с пропаганда няма да успеят и затова го правят.

Дано Бог е с нас! Дано ни спаси и вразуми обсебените от демони наши братя и сестри! Защото срещу нас е сам сатаната!

Иван Спирдонов

https://svobodnoslovo.eu/komentar/koy-i-zashto-iska-balgari-da-nenavizhdat-balgari-vazmozhna-li-e-grazhdanska-voyna-u-nas/115191

 

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев