АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

ВСЕ ПО-ТРУДНО СЕ ПОНАСЯ СПОКОЙНО ТОЛКОВА МНОГО ГЛУПОСТ И АРОГАНТНОСТ, СЪЧЕТАНИ С ТОТАЛНО НЕВЕЖЕСТВО!

Страхил Ангелов
24.08.2023 / 14:25

Все по-трудно се понася спокойно толкова много глупост и арогантност, съчетани с тотално невежество! Една малка и агресивна обществена група се счита за призвана да поучава всички останали как да живеят и какво да мислят! И всеки, който не е съгласен с абсурдните им тези бива моментално заклеймяван и облепян с всевъзможни етикети. Представянето на утайката на обществото за каймак и соченето и за пример на подрастващото поколение е възможно най-пагубния процес за Родината ни.

Онова, което се нарича „предаване на знания“ или още по-общо „образование“, всъщност не е нищо друго, освен ИНДОКТРИНИРАНЕ, каквото винаги се среща при различен тип диктатури. Мнозина съвременици внезапно биват обладани от ненавистта и злобата, без да знаят какво им е докарало този фанатизъм и невъзможността да се отскубнат от него. Всеки който не е славоукраинстващ инфантил и не вярва, че Крим е украински, значи е купен от руснаците и затова отказва да участва в ежедневната „двуминутка на омразата“, което вече е задължително, за да бъдеш приет като равноправен член на „модерното“ неолиберално, безродно, безпаметно, безполово, космополитно и мултикултурно общество. Активните поддръжници на тази нова „религия“, основана на омраза и отрицание съвсем не са толкова много, колкото се предполага, но са достатъчно шумни, агресивни и решителни. Те искренно ненавиждат различните от тях заради смелостта им да бъдат себе си и да го демонстрират!

Икономическата и най-вече духовна разруха, която неолиберализма докара на народа ни, е основната причина за разпада на семейната общност и за проявите на т.нар. „домашно насилие“, срещу което зомбирани троцкисти водят шумна битка. Това е тяхната поредна „барикада“, където живеят и се хранят. Скотския живот лишен от ценности ни направи зверове. За да си „скот“ по душа не е задължително да си беден в материален план – много често напротив!

Оспори се и се опростачи абсолютно всичко възможно. Силово се налагат абсурдните тези на малцинства и субкултури, които са много далече от сърцето и душата на българина и резултата е такъв какъвто е – всичко върви по план, прилага се комплексна глобална програма за промяна на поведението на хората. Духовната нищета ни докара до тук – да водим дебат относно това какво е пол, кой паметник да съборим, на кого дължим освобождението си и т.н.! Отрекохме се от всичко. В душите ни не остана нищо не оспорено и не поругано, нищо сакрално и свято. Така се подготви и възпита колониалния елит и колониалното ни битие, за да се стигне до „Галя от посолството“.

Живеем във времена, в които истината се нарича език на омразата! За нуждите на либерал-джендъризма дори започна унищожаването на езика ни – например думите „напредък“ или „прогрес“, както и много други тотално изчезнаха от речника ни и бяха заменени с нищо незначещи силогизми. Думите „дълг“ и „чест“ са напълно изпразнени от съдържание и тотално липсват в неолибералния политкоректен новоговор и респективно са изчистени от речника на селектирания от чужди НПО-та и центрове за влияние, политиески и обществен елит. Елит, който се отнася с презрение и се срамува от българския си произход, елит за който България не означава нищо – за тях тя е просто плячката, която им се поднася в замяна на колониалната им сервилност.

Застоят в умственото усъвършенстване, упадъкът на нравствените добродетели, следствие от пълното им отричане и подмяна, както и влошаващите се материални условия са причината за изблиците на насилие – не само т.нар. „домашно“, всякакво и навсякъде. Пътят, по който обществото трябва да върви, към достигането на по-възвишени междуличностни отношения бе системно миниран и по него биваха издигани най-различни прегради и препятствия и най-вече барикадите на войнстващия фашизоиден джендър-либерализъм и фанатизираните му финансово мотивирани последователи. Това се прави целенасочено и систематично от група добре платени фарисеи, които са провъзгласени от пропагандния апарат за „учени“ и впоследствие рекламирани от средствата за масова агитация и дезинформация, в каквито са превърнати повечето медии!

И помнете, че една от най-вредните и най-опасни мисли е „Всички правят така“ – Л. Н. Толстой!

Страхил Ангелов

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/vse-po-trudno-se-ponasya-spokoyno-tolkova-mnogo-glupost-i-arogantnost-sachetani-s-totalno-nevezhestvo/115289

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев