АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

КОСТАДИН КОСТАДИНОВ: ОСТАВКА НА МАРИОНЕТНОТО И ВРЕДНО ПРАВИТЕЛСТВО

Костадин Костадинов в предаването ''12+3'
20.09.2023 / 14:25

Оставка на марионетното правителство, вредно за България. Това е целта на протеста на "Възраждане", планиран за 21 септември в София.

Лидерът на партията Костадин Костадинов посочи пред БНР, че датата не е избрана случайно:

"22 септември е Денят на българската независимост. Ние трябва да извоюваме отново независимостта и свободата на България, ако искаме тя да просъществува като държава".

Според него основният въпрос е кога ще се случи неизбежното - падането на правителството - дали в края на тази година, или в началото на следващата?

"Не само България, но и светът са на прага на голяма геополитическа рокада и ротация. Когато това се случи, къде ще е България?".

По думите на лидера на "Възраждане" това, че управляващите се договарят с ръководителите на протестите, не означава, че страстите сред протестиращите са успокоени.

В предаването "12+3" той поясни, че партията издига кандидати за кметове в 250 от общо 265 общини.

"Целта ни е да накараме колкото се може повече хора да излязат да гласуват на изборите. Прави се деликатна пропаганда - да не се гласува, защото всичко било предопределено. Колкото по-малко хора излязат да гласуват, толкова по-голяма е тежестта на купените и на контролираните гласове".

И изрази мнение, че управлението на България е формално, а на въпрос - кой управлява България, той отговори - "кой ли не".

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев