АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

ПАРТИЯ АБВ ПОДКРЕПИ КАНДИДАТУРАТА НА МИНЧО АФУЗОВ ЗА КМЕТ НА ОБЩИНА СЛИВЕН

Минчо Афузов
27.09.2023 / 15:33

Общинското ръководство на партия АБВ се срещна с кандидата за кмет на Сливен от левицата Минчо Афузов.

По време на конструктивния разговор бяха коментирани някои от основните приоритети на предизборната платформа „Сливен – Визия 2030“, изработена като дългосрочен програмен документ за развитие на града и общината, с участието на експерти, съмишленици и Инициативния комитет, издигнал кандидатурата на Минчо Афузов за кмет на община Сливен. Основен акцент в нея са комплекс от мерки за справяне с наслоените от години проблеми в образованието, здравеопазването, инфраструктурата, ромската интеграция, инвестициите и прозрачността в местното самоуправление.

Целта ни ще бъде вместо да дълбаем разделителни линии, да дадем шанс на повече хора да развиват спокойно своя потенциал, предприемчивост и идеи, да привлечем на своя страна можещите хора и качествените инвестиции, така че да върнем на Сливен доброто име на един от най-добрите и перспективни градове в България, каза по време на срещата Минчо Афузов.

От името на АБВ председателят на общинската и областната структура на партията - Георги Атанасов, заяви пълна подкрепа за предизборната платформа и кандидата на левите в Сливен *Минчо Афузов е независим кандидат за кмет на община Сливен, издигнат от инициативен комитет. Роден е през 1976 г. Магистър по „Международни икономически отношения“, с втора специалност “Икономическа информатика“, магистър – инженер „Технология на виното“. Владее английски, руски и говоримо испански език. Занимава се с проектиране на винарски предприятия, реализирал е над 50 проекта в цялата страна, финансирани основно по европейски програми. Наследствен винопроизводител. Семеен, с две деца. Областен управител на Сливен от май 2021 г. до февруари 2022 г. и от август 2022 г. до 02.08.2023 година.

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев