АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

СТЕФАН РАДЕВ: НАДЯВАМ СЕ НА РАЗУМ И ВОЛЯ ОБЩИНСКИТЕ СЪВЕТНИЦИ ДА ИЗБЕРАТ ПРЕДСЕДАТЕЛ, ЗАЩОТО ИМА ВАЖНИ ВЪПРОСИ ЗА РЕШАВАНЕ

Стефан Радев
17.11.2023 / 19:47

„Надявам се да се намери разум и воля от общинските съветници, за да вземат най-доброто решение и да бъде избран председател на Общинския съвет. Той трябва да започне регулярната си работа, тъй като има много въпроси, които трябва да се решават. Един от най-важните е бюджетът на общината за 2024 година. Той е не само важен документ, но и силно предопределя политиката на общината за следващата година“, това заяви кметът Стефан Радев пред журналисти днес.

От бюджета произтичат множество дейности, които извършва Общината и цялата инвестиционна програма. Трябва да се разгледат план-сметката на дейностите по чистотата, актуализирането на възнагражденията на всички хора, които са заети с общинските дейности - в образователната инфраструктура, в социалната, в общинското здравеопазване и администрацията изобщо. Актуализацията ще бъде съобразена със субсидията, която предвижда държавния бюджет след неговото приемане.

Бюджетът на община Сливен за 2024 година най-вероятно ще е от порядъка на 200 милиона лева.

Пресслужба на община Сливен

 

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев