АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

ПРОДАВА СЕ НАРОД - ИЗГОДНО, ДОБРА ЛОКАЦИЯ

В европейска България болници се затварят, защото НЕ СА НА ПЕЧАЛБА!
05.01.2024 / 20:48

Много неща са ме отвращавали и докарвали до сълзи от бяс през така наречения преход. Но нищо не ме е възмущавало повече от това, което направиха със здравеопазването. Лечебните заведения станаха търговци, болниците - пазар за търговия с човешки живот и здраве. В европейска България болници се затварят, защото НЕ СА НА ПЕЧАЛБА!!!Човешкият живот не е важен, той НЯМА ЦЕНА и то в лошия смисъл. Държавата не смята, че здравето, в случая с продаваната болница в с. Стрелци - на децата, боледуващи от астма и белодробни заболявания, е ценен. Важното е парАта, пАрица е царица, нали, измекяри продажни?

В с. Стрелци има разкошен въздух, няма мъгли, въздухът направо лекува. Болницата е построена С НАРОДНИ ПАРИ през 1969 година. Наскоро е закрита, защото запазването на детското здраве и живот НЕ НОСИ ПЕЧАЛБА на държавата и общината. Как не ви е срам, бе!!!

Построеното за половин век, за 34 години разграбихте като хуни, а каквото не ограбихте, унищожихте. Това ни донесе евроатлантическия път, западните партньори, Сорос и компания, ведно с американските ви и европейски другари.

Сега имаме европейски проекти, но нямаме деца. Имаме европейски програми, но нямаме здраве. Имаме държава, но нямаме държавници.

Политиците ни продават народ, не много млад, над тринадесетвековен, в недобро здравословно състояние. Заедно с наследството му. Което е ценно. Купувайте, пазарът е открит!

Елена Гунчева-Гривова

https://svobodnoslovo.eu/komentar/prodava-se-narod-izgodno-dobra-lokaciya/124582

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев