АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

ПРИОРИТЕТ ЗА "ВЪЗРАЖДАНЕ" ПРЕЗ НОВИЯ ПЛЕНАРЕН СЕЗОН - ПРЕДИЗВИКВАНЕ НА ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ

Лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов. Снимка: БГНЕС
10.01.2024 / 17:34

Приоритет за "Възраждане" през новия пленарен сезон ще е предизвикване на предсрочни парламентарни избори, увери Костадинов:

"Нашият приоритет е един-единствен - да свалим това правителство. Няма разлика между Габриел и Денков, абсолютно никаква разлика няма. И двамата са чиновници, които се отчитат в чужди посолства.

Всичко обаче може да се промени изключително много след европейските избори. На 9 юни, тоест след 5 месеца има избори, на които, ако българските политически организации спечелят мнозинство, за разлика от тези, които обслужват чуждите национални интереси, може да се стигне до предсрочни парламентарни избори. Нещо, за което ние ще работим".

Костадинов коментира и събореният бюст паметник на граф Игнатиев в центъра на Варна:

"Това е закономерна последица от антибългарската и антируската истерия, която се разгоря в България в последните няколко месеца. Какво ще се случи, ако ние решим да направим същото с други паметници, които на нас не ни харесват?

Вижте, това е украинският сценарий едно към едно. Там започна същото по същия начин. И, повярвайте ми, същото нещо имаме всички основания да се страхуваме, че може да се случи и с паметника на Шипка. Точно поради тази причина не желаем да започват каквито и да е ремонтни дейности на Паметника на свободата."

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев