АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

ЗЕЛЕНСКИ ИСКАЛ МЕЖДУНАРОДНО РАЗСЛЕДВАНЕ. НА КОЕ? НА СОБСТВЕНИЯ СИ УДАР?

Анастасия Гешева
25.01.2024 / 12:17

На рождения ден на Зеленски новините за Украйна никак не са добри. Под неговото ръководство държавата беше унищожена, народът подложен на геноцид. Това е определението и никакви гледни точки тук не работят! Ето вкратце положението със сваления руски самолет Ил-76 в Белгородска област вчера. Свален е със стрелба от град Харков, с ракета Patriot. Руската ПВО в района е изпуснала ракетата.

Руският екипаж е превозвал 65 души украинци, военнопленници, които са пътували към родината си за размяна с руски такива. Всички са загинали. Опитите да бъде скрит списъкът с намиращите се на борда се провалиха. Списъкът е публикуван, всички пътници са били украински граждани войници. Което автоматично означава, че украинската държава избива собствените си хора, което ние си го знаем, тя не е спирала от 10 години. Подаръкът за рождения ден на Зеленски е потресаващ!

Нашите медии тотално неадекватни! Не желаят да се информират, четат и препредават информация, прецедена през цензурата на Запада. До този момент не видях никъде другаде, освен в сайта на Явор Дачков, Гласове, поздравления за което, че самолетът е свален ОТ УКРАИНСКА ТЕРИТОРИЯ, ОТ УКРАИНСКА СИСТЕМА И С АМЕРИКАНСКА РАКЕТА. Освен, че данните ги разпространи Русия официално, Телеграм канали и от двете страни ги потвърдиха. Нашите днес пишат, че Зеленски искал международно разследване. На кое? На собственият си удар? Поредната официална дезинформация на територията на ЕС.

Анастасия Гешева

https://svobodnoslovo.eu/komentar/zelenski-iskal-mezhdunarodno-razsledvane-na-koe-na-sobstveniyat-si-udar/125945

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев