АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

USA ПСИХИАТЪР: ДРОГИРАТ БАЙДЪН С АМФЕТАМИНИ

 Президентът на САЩ Джо Байдън изнесе пламенна реч пред законодателите миналия четвъртък, като в нея многократно нападна опонента си Доналд Тръмп.
11.03.2024 / 09:58

Либерман отбелязва, че Байдън обикновено „говори бавно и се запъва“, но в речта си пред Конгреса той е бързал и е звучал „избухливо и ядосано“, което е типичен признак за прием на амфетамини.

В обръщението си към Конгреса на 7 март Джо Байдън е показал признаци на употреба на стимуланти, предназначени да маскират снижаването на конгнитивните му способности.

Това заяви пред „Вашингтон Таймс“ калифорнийската съдебна психиатърка Карол Либерман.

Според специалистката, която работи със страдащи от деменция възрастни пациенти, силата и скоростта на речта вероятно са признак за употребата на амфетамин. Либерман отбелязва, че Байдън обикновено „говори бавно и се запъва“, но в речта си пред Конгреса той е бързал и е звучал „избухливо и ядосано“, което е типичен признак за прием на амфетамини.

„Никой няма да помни казаното от Байдън тази вечер. Но всички ще си спомнят колко е напрегнат и колко бързо говори“, написа бившият говорител на Белия дом Ари Флайшър в социалната мрежа Х. Франк Лунц. Белият дом отхвърли критиките, както и въпроса за възможна употреба на наркотици. „Байдън ги удари (републиканците) по болното място и ги заболя“, посочи пред „Вашингтон Таймс“ настоящият говорител на Белия дом Андрю Бейтс.

Байдън и предшественикът му Доналд Тръмп говориха този уикенд на предизборни митинги в американския щат Джорджия, който се очертава като стратегическа територия на тяхната надпревара за най-високия пост в страната на изборите на 5 ноември, предаде „Ройтерс“.

Агенцията отбеляза, че и двамата претенденти от Демократическата и Републиканската партия взаимно са се нарекли „заплаха за демокрацията“.

Това беше първият път тази година, в който опонентите водиха предизборна кампания в един и същи щат по едно и също време.

Тръмп заяви, че демократите са превърнали „правителството на Байдън в свое оръжие“, визирайки серията от дела, заведени срещу него. На свой ред Байдън атакува конкурента си по повод срещата му с унгарския премиер Виктор Орбан, който се „стремял към диктатура“.

Във Флорида Орбан се срещна с Тръмп в имението му в Мар а Лаго. Унгарският премиер сподели кадри от посрещането, като още в началото на срещата поднесе букет на бившата първа дама Мелания. Тръмп от своя страна определи Орбан като „фантастичен лидер“.

След срещата Орбан каза че само завръщането на Тръмп в Белия дом може да донесе мир в Украйна. „Имаме нужда от лидери, които са уважавани и могат да донесат мир. Той е един от тях!, написа унгарският премиер в публикация в социалната мрежа Х.

https://epicenter.bg/article/USA-psihiatar/343271/7/0

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев