АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

АНТОНИЙ АНДОНОВ ВЗЕ УЧАСТИЕ В ОТБЕЛЯЗВАНЕТО НА ПРОФЕСИОНАЛНИЯ ПРАЗНИК НА МВР

Антоний Андонов по време на тържествения ритуал на пл. 'Хаджи Димитър'
04.07.2023 / 16:15

Заместник-областният управител Антоний Андонов взе участие в официалното честване на 144-та годишнина от създаването на Министерството на вътрешните работи в Сливен. от 1992 г. 5-ти юли се отбелязва и като професионален празник на служителите на МВР.

Гости на церемонията на площад „Хаджи Димитър“ днес бяха още директорът на Областната дирекция на МВР ст. комисар Димитър Величков, директорът на Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ комисар Владимир Демирев, кметът на община Сливен Стефан Радев, председателят на Общински съвет Сливен Димитър Митев, командирът на Центъра за подготовка на специалисти в Сливен полк. Любомир Вачев и др.

„В днешната сложна политическа и обществена ситуация искам да се обърна към вас с призив да бъдете отговорен и разумен гарант за социалния мир, за защита на гражданските права и на целостта, независимостта и сигурността на държавата ни. Нека за всички нас България и националните интереси бъдат основна професионална и човешка кауза, така като те са били над всичко за нашите предшественици преди 144 години. Бедете здрави, отстоявайте своя професионализъм и доблест на служители на реда!“, каза в приветствието си към сливенските полицаи заместник-областният управител Антоний Андонов по време на тържественото събрание по случай празника в Областната дирекция на МВР.

Областна администрация Сливен

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев