АГЕНЦИЯ СЛИВЕН, телефон за връзка: +359886438912, e-mail: mi61@abv.bg

СТАНОВИЩЕ НА МИНЧО АФУЗОВ ПО ПОВОД ПОЗИЦИЯ НА КОРНЕЛИЯ НИНОВА

Минчо Афузов
26.09.2023 / 20:38

Не съм автор на визуализацията, но допускам, че тя е символичен и задочен отговор към Националния съвет на БСП, който подмени легитимния и демократичен избор на Общинската конференция на БСП-Сливен. Г-жа Нинова за пореден път чертае разделителни линии в партията, като постепенно я убива. Аз съм четвърто поколение член на БСП и милея за партията. Но повече милея за града ни и съгражданите ни. Няма да стоя безучастно и да гледам как г-жа Нинова за пореден път се опитва да подари (или може би да изтъргува), победата на кандидата на ГЕРБ на местните избори, като издига срещу него Кольо Милев. Поклон пред възрастта и опита на г-н Милев, но практиката доказа, че той няма шанс срещу Стефан Радев, тъй като досега два пъти губи местните изборите от него. Третият път предстои. Само независим кандидат, който се ползва с широка гражданска и политическа подкрепа, има шанс да промени статуквото в града ни и да върне Сливен на сливналии.

Не мога да се примиря с факта, че градът ни заема челни позиции във всички негативни класации - по бедност, по необразованост, по детска смъртност, по ниско заплащане. Убеден съм, че от кабинета си на “Позитано”, г-жа Нинова не вижда тези неща. Но ние, сливналии, ги преживяваме всеки ден. И едва ли, ние, които искаме да преборим тези негативи и се стремим към добруването на града ни, сме тези, които мамим. Мамят онези, които подменят легитимен вот. За пореден път г-жа Нинова се опитва да се подиграва с левите избиратели - веднъж, като потъпква всички демократични принципи на партията ни и още веднъж, като им намеква, че не са достатъчно интелигентни, за да разберат кой кандидат какъв е. Избирателите в Сливен са изключително адекватни и добре разбират кой ги лъже, и кой ги жертва за пореден път.

Благодаря на всички млади, стари, леви, десни, независими, мотивирани и загрижени за бъдещето на града ни сливналии за подкрепата, която ми засвидетелстват. Не само в кампанията, но и след нея, се ангажирам да работя, така че Сливен да оглави челните позиции по заплащане, по развитие на бизнес средата, по образовани и здравеопазване. Съгражданите ми заслужават да живеят достойно и спокойно в Сливен!

Още снимки от новината

билбордът

 

 
 

Copyright © 2008-2024 Агенция - Сливен | RSS емисия

Изграден от Sliven.NET | Дизайн от Sliven Net | Програмиране и SEO от Христо Друмев